menoto fali fogasakaszto
menoto fali fogasakaszto
menoto fali fogasakaszto
BLOMUS

Menoto fali fogas/akasztó

39 900 Ft
46 000 Ft
-13%
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Modern, minimalistan, praktikus, és ugyanakkor dekoratív. Talán így lehetne a legjobban leírni az amúgy is sokoldalú MENOTO fali fogast, melyen egyszerre akár 10-15 ruhadarabot is tárolhatunk biztonságosan. 

A Blomus fogasára, a MENOTO-ra csak könnyedén rá kell dobni kalapjainkat, sapkáinkat, vagy kabátunkat, az fixen és biztosan meg fogja tartani őket.

A MENOTO fogas 5 akasztóval rozsdamentes acélból készült, így amellett, hogy stabilan tudjuk rögzíteni a falra, mindenféle ruhadarabot bátran akaszthatunk rá, hiszen magas a teherbíró képessége. 

Mivel a Blomus termékekre jellemező a minőségi anyagválasztás, ezért a fali fogasok esetében is hosszanti élettartammal lehet számolni.

A MENOTO fali fogas egyszerű vonavezetésével és fehér, nikkel színeivel modern hatást kelt, így több lakberendezési stílusba is beilleszthető. 

A termék csomagolása tartalmazza a szereléshez szükséges kiegészítőket.

Szín: króm, műkő szürke

Anyag: matt rozsdamentes acél, poliszton

Méret: 50 x 8,5 x 4,5 cm

Cikkszám: 68546

Gyártó: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
68546
Szín
Króm
Szín
Kőszürke
Méret
50 x 8,5 x 4,5 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...