menoto allo wc papir tarto es wc kefe tarto fekete
menoto allo wc papir tarto es wc kefe tarto fekete
menoto allo wc papir tarto es wc kefe tarto fekete
BLOMUS

Menoto WC kefe és WC papír tartó fekete

79 900 Ft
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A MENOTO WC papírtartó és kefetartó egy kifejezetten elegáns luxuscikk, mely a finom porszórt bevonatával wellness-szintű hangulatot teremt fürdőszobánkban. 

A Blomus MENOTO WC papír- ás kefetartója alja nehezebb polisztonból készült, így garantáltan stabil marad használat közben is. 

A Blomus a MENOTO WC papír- és kefetartónál is odafigyelt a magas anyagminőségre, melynek köszönhetően kellemes az érintése, továbbá hosszú élettartamú, így nem kell aggódnunk, hogy a fürdőszobai környezetben víz csapódik rá.

A MENOTO WC papír- és kefetartóhoz tökéletesen illik a MODO termékcsalád többi terméke, így könnyedén létrehozhatunk velük egy harmonikus összképet fürdőszobánkban. 

Anyag: poliszton, porszórt acél

Szín: fekete

Méret: 64,5 x 20 x 15 cm

Cikkszám: 69151

Gyártó: Blomus

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
69151
Szín
Fekete
Méret
64,5 x 20 x 15 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...