20-70%

Black Friday akció egész novemberben!

Megnézem az akciókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Marlin szappanadagoló fehér

  GEDY S.p.A

  Marlin szappanadagoló fehér

  Elérhető színek:
  5.700 Ft
  Termék ár

  Anyag: Termoplasztikus gyanta

  Szín: Fehér

  Méret: 5 x 11 x 14 cm

  Cikkszám: 2091-02

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy megtervezett olyan szappanadagolókat is, amiknek olyan nagy az űrtartalma, hogy akár közösségi terekbe is tökéletes helyen lesznek és ellátják funkcióikat. De persze otthonainkba is tökéletes választás lehet.

  A MARLIN szappanadagoló is egy ilyen szappanadagoló. Űrtartalma 300 ml, így akár nagyobb forgalmú helyekre, közösségi mosdókba is lehet rakni.

  Anyaga termoplasztikus gyanta, hiszen ellen kell állnia a vizes környezetnek. Ellenálló és nem törékeny anyagának köszönhetően, akár sok ember által használva is időtálló darabja lesz mellékhelyiségeknek.

  Színe fehér vagy króm a MARLIN szappanadagolónak, így nem lesz kirívó darab. Szappan tartálya áttetsző kék, így akár dekorelemként is szolgálhat, ha valami színesebb szappant tervezünk belerakni.

  Falra szerelhető a MARLIN szappanadagoló, ami igazán praktikus főleg nagy forgalmú terekbe, hiszen minél több ember érintkezik vele, annál nagyobb az esélye annak, hogy leesik és összetörik.

  A MARLIN szappanadagoló állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: termoplasztikus gyanta

  Szín: fehér

  Méret: 5 x 11 x 14 cm

  Cikkszám: 2091-02

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  INOX 05 zuhanycső

  Ár: 9 000 Ft

  Lounge fali tartókonzol fekete

  Ár: 86 300 Ft

  Prima Classe szék antracit, króm

  Ár: 91 900 Ft

  Cod szappanadagoló 500 ml króm

  Ár: 11 000 Ft