little big time faliora fekete
little big time faliora fekete
little big time faliora fekete
Karlsson

Little Big Time falióra fekete

17 900 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fekete
Aranysárga
Ezüst
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A LITTLE BIG TIME minimalista és egyedi stílusával hódít. A Karlsson egyedi faliórája remek kiegészítője lehet modern otthonunknak, irodánknak. Nagyobb falfelületeken rendkívül jól mutat. Egyszerű, de nagyszerű megoldást nyújt nappalink vagy előszobánk falának dekorálására. A maga minimalista stílusával, az óramutatók méretes átmérőjével rendkívül tetszetős, dizájnos időmérő eszköz.

A Karlsson gyártónak a LITTLE BIG TIME faliórák az egyik, ha nem a legkülönlegesebb termékei: olyan faliórák, melyeknek nincs számlapjuk, csak az óramű és a mutatók mutatják az aktuális időt. Eme tulajdonságával rendkívül egyedi és modern dekorációs elemét fogja képezni a Karlsson dekorórája nappalinkban, hálószobánkban, konyhánkban vagy az irodánkban. 

Többféle színvariációban is kaphatók a LITTLE BIG TIME órái, így ajánlott alaposan és precízen körbenézni nálunk, hogy legvégül megtalálhassuk a legszebbet. 

Akárcsak a FLIP órák, a LITTLE BIG TIME faliórák is a bestseller-ei a Karlsson-nak. Annyira meggyőzőek a Karlsson faliórái, hogy 4 különböző változatban is kaphatók: SHARP és normál változatban, továbbá mindkettő variációhoz tartozik egy mini és egy normál méretű, így bőven tudunk válogatni a Karlsson bestseller-ei közül, hogy a lehető legigényesebben tudjuk dekorálni otthonunkat. 

Modern otthonok és irodák remek kiegészítője lehet a LITTLE BIG TIME dizájner falióra, melyet éppen a rendkívüli egyszerűsége varázsol igazán megnyerővé.  Akinek azonban túl egyszerű és elég kreatívnak érzi magát, az elkészítheti saját egyedi óráját akár fényképekkel vagy egyéb faldekorációkkal kiegészítve.

A Karlsson márka számunkra garancia arra, hogy minőséget és esztétikumot csempésszen a hétköznapokba. Egy jól megválasztott faliórával nemcsak az időt tudjuk figyelemmel kísérni, hanem változatos kiegészítőnk is lehet bármilyen helyiségünk falának.

A LITTLE BIG TIME óra működése halk, szinte zajtalan.

Elem: 1 db AA elem (csomag nem tartalmazza)

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
KA450050
Szín
Fekete
Méret
77,5 x 77,5 cm
Anyag
Alumínium

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...