kubix szappanadagolo 1200 ml
kubix szappanadagolo 1200 ml
GEDY S.p.A

Kubix szappanadagoló 1200 ml

38 900 Ft
54 500 Ft
-29%
Szín
Szín:   Króm
Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy megtervezett olyan szappanadagolókat is, amiknek olyan nagy az űrtartalma, hogy akár közösségi terekbe is tökéletes helyen lesznek és ellátják funkcióikat. De persze otthonainkba is tökéletes választás lehet.

A KUBIX szappanadagoló űrtartalma 1200 ml, így akár nagyobb forgalmú helyekre is tökéletes lehet, de természetesen otthonunkba is jól mutathat.

Anyaga rozsdamentes acél és termoplasztikus gyanta, hiszen ellen kell állnia a vizes környezetnek. Ellenálló és nem törékeny anyagának köszönhetően, akár sok ember által használva is időtálló darabja lesz mellékhelyiségeknek.

Színe króm a KUBIX szappanadagolónak, így nem lesz kirívó darab. Emellett egy kis dísz is van az elején, amin keresztül látjuk a benne lévő szappan színét.

Használata egyszerű, hiszen csak meg kell húzni a kis karját, hogy szappanhoz jussunk. Bármilyen folyékony szappannal működik, így nem kell attól tartanunk, hogy rossz szappannal töltjük fel.

Falra szerelhető a KUBIX szappanadagoló, ami igazán praktikus főleg nagy forgalmú terekbe, hiszen minél több ember érintkezik vele, annál nagyobb az esélye annak, hogy leesik és összetörik.

A KUBIX szappanadagoló állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Anyag: rozsdamentes acél, termoplasztikus gyanta

Szín: króm

Méret: 10 x 11 x 32 cm

Cikkszám: 2087-13

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2087-13
Szín
Króm
Méret
10 x 11 x 32 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...