infinity kepkeret 13x18 krom
infinity kepkeret 13x18 krom
infinity kepkeret 13x18 krom
infinity kepkeret 13x18 krom
infinity kepkeret 13x18 krom
UMBRA

Infinity képkeret 13x18 króm

8 900 Ft
11 900 Ft
-25%
Szín
Szín:   Króm
Fekete
Króm
Aranysárga
1-3 munkanap
Kifutó termék
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Umbra gyártó INFINITY képkerete segítségével képeket, többrétegű képeket vagy bármilyen keretben elhelyezhető művészi alkotást jeleníthet meg, és így egy egyedülálló, esztétikus galériafalat hozhat létre.

Ez az innovatív, lekerekített, kör alakú, fémből készült INFINITY képkeret kiemeli a fényképeket, egyedi és modern megjelenést hoz létre környezetünkben.

Sung Wook Park által az Umbra számára tervezett INFINITY képkeret akár falra szerelhető, akár asztalra is helyezhető a rászerelhető talppal.

Az INFINITY egy lebegő képkeret, amelyben álló és fekvő képeket is el tudunk helyezni a két üvegtábla közé, így egy átlátszó szegélyt adva a kép körül, melynek eredménye egy modern és stílusos dekoráció a falunkon vagy asztalunkon. 

Olyan érzésünk lesz, mintha a kép a levegőben lebegne és ezzel egy igazán egyedi megjelenést kapunk, mely szemet gyönyörködtető.

Anyag: fém, üveg

Szín: króm

Méret: 13 x 18 cm

Cikkszám:  1012272-158

Gyártó: Umbra

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1012272-158
Szín
Króm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...