hajszarito tarto krom 5056
hajszarito tarto krom 5056
GEDY S.p.A

Hajszárító tartó króm 5056

16 100 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

5056 tipusú hajszárító tartó, magas minőségű polírozott felületű krómozott acélból, mely csavarral és ragasztóval is rögzíthető.

Az 5056 hajszárító tartó spirális kialakítása nem csak figyelemfelkeltően újszerű, de lehetőséget ad a különböző mérettel és alakkal rendelkező hajszárítók komfortos tárolására.

Az acélnak és nyitott kialakításnak köszönhetően a Gedy 5056 hajszárító tartó tisztítása egyszerű és kényelmes. A hibátlan állapot megőrzésének érdekében viszont, kerüljük a savas, maró hatású vegyszereket tisztításnál.

A csillogó króm modern, letisztult külsőt kölcsönöz az 5056 hajszárító tartó spirálnak, mely elengedhetetlen kiegészítője minden fürdőszobának, aminek a funkcionalitás mellett fontos eleme az elegancia is.

Az 5056 hajszárító fúrással és ragasztással is felszerelhető a falra. A ragasztáshoz a ragasztó külön ezen az oldalon vásárolható meg: https://silentdesign.hu/termek/ragaszto-3-ml.

A termék maximális teherbírása 10 kg.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
5056-13
Szín
Króm
Méret
10,6 x 16,3 x 18,2 cm
Anyag
Acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...