gioia szappanadagolo zsiraf
GIOIA-gedy-szappanadagolo-gyerek-furdo-zsiraf
GIOIA-gedy-szappanadagolo-gyerek-furdo-zsiraf-meret
GEDY S.p.A

Gioia szappanadagoló zsiráf

3 200 Ft
Szín
Szín:   Átlátszó
Átlátszó
Átlátszó
Átlátszó
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A gyerekek nem igazán szeretnek kezet mosni vagy akár csak vízhez érni, fürdőszobában lenni. Mások meg csak oda vágynának, dehát minden gyerek más és más. Egy valami viszont közös bennük. Mindenki szereti a mesékben megjelenő figurákat, hiszen ezekről hallanak, ezekkel álmodnak. A GEDY gyártó GIOIA termékcsaládjában olyan szappanadagolókat találunk, amiken ezeket kielégítő figurák láthatóak.

A minták elég sokoldalúak, hiszen nem csak egy figura van a GIOIA szappanadagolókon, hanem kis háttér is látszik, melyeknek szintén mesés megjelenésük van. Több kivitelben is kaphatóak, hiszen nem csak egy mintával álmodta meg a GEDY gyártó. Van, amin ma is élő állatka látható, van, amin egy kihalt faj, amit már csak a mesékben, könyvekben látunk, de természetesen csak a mesében látott, kitalált figurát is találunk.

Megjelenése fürdő barát, hiszen üvegből készült a GIOIA szappanadagoló, így nem fog neki ártani a nedves, vizes környezet. Nem csak a fürdőszobának, de a gyerkőcöknek is nagy barátjuk lesznek ezek a termékek. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
GO80-9010
Szín
Átlátszó
Méret
Ø 7,5 x 18,8 cm
Anyag
Üveg
Anyag
Műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...