gedy glamour dupla akaszto krom 5726 13
gedy glamour dupla akaszto krom 5726 13
GEDY S.p.A

Glamour dupla akasztó

8 100 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy GLAMOUR termékcsaládja beköltözteti az otthonunkba a letisztult, modern hatást, mely csak egy igazi huszonegyedik századi fürdőszobára lehet jellemző!

A GLAMOUR dupla akasztó nagyszerűen illeszkedik bármilyen fürdőszobai környezetbe, legyen szó már meglévő fürdőgarnitúráról, vagy a Gedy GLAMOUR termékcsalád további kiegészítőivel elért harmóniáról.

A GLAMOUR dupla fogas ergonomikus dizájnja nemcsak arra szolgál, hogy a szemet kecsegtesse, de a ráakasztott törölközőknek, köntösöknek, illetve piperetáskáknak is biztos helyet szolgáltat.

A GLAMOUR termékcsalád igen széles választékkal rendelkezik, hiszen akasztóktól kezdve fogmosópoháron át egészen WC kefe tartóig mindenféle fürdőszobai kiegészítő kapható.

A GLAMOUR termékcsalád modern, letisztult, dekoratív, de mégsem tolakodó, így tökéletes választás bármilyen stílusú fürdőszobába.

A Gedy GLAMOUR dupla akasztó fúrással szerelhető fel.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
5726-13
Szín
Króm
Méret
4,2 x 3,7 x 2,6 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...