g 2900 wc papirtarto fedellel
g 2900 wc papirtarto fedellel
GEDY S.p.A

G 2900 WC papír tartó fedéllel

6 900 Ft
Szín
Szín:   Fehér
Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A GEDY 2900 termékcsalád fürdőszobai kiegészítőivel ugyancsak 2900-ban érezhetjük magunkat: a termékek fényes, műanyag borítása és „high tech” formatervezése futurisztikus benyomást ad fürdőszobánknak.

A GEDY 2900 fedeles WC papírtartó egy takaros, visszafogott termék; jellemvonásaiban mégis megfelel a termékcsalád designjának. Emellett nemcsak esztétikus látvány, hanem kifejezetten strapabíró is: a tartó alapját képző hőre lágyuló műanyag biztosítja a termék törhetetlenségét.

Az alábbi termék fehér színben elérhető, mint a termékcsalád többi tagja, így alkalmazkodva a legkülönbözőbb fürdőszobák arculatához.

Felgyorsult világunkban sokak számára az egyetlen menedéket a rohanó mindennapok elől a fürdőszobában eltöltött pillanatok jelentik, ezért annak minden igényt kielégítő berendezése kulcsfontosságú szempont. Szerencsére a GEDY 2900 termékcsaláddal ez mind könnyen megvalósítható.

A fedeles WC papírtartó fúrással rögzíthető a falra.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2925
Szín
Fehér
Méret
 14,5 x 13 x 12 cm
Anyag
Hőre lágyuló műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...