furdoszobai tukor 50 x 80 cm
furdoszobai tukor 50 x 80 cm
GEDY S.p.A

Fürdőszobai tükör 50 x 80 cm

28 800 Ft
Szín
Szín:   Tükör
Tükör
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Egy szép falitükör mindig hasznos kiegészítője otthonunknak, hiszen dekorálja, öltözteti a falat, szinte minden fürdőszoba elengedhetetlen kiegészítője.

A GEDY olasz gyártó fürdőszobai tükröt kínál csiszolt kerettel, s bár a formavilága hagyományos, mégis a maga egyszerűségében díszíti fürdőszobánkat.

A négyszögletes fali tükröt feltehetjük a falra állítva és fektetve is, mivel a gyártó a kialakításnál figyelt arra, hogy a fantáziánk szerint tudjuk játszani vele és a fürdőszoba falához igazítható legyen. Szép, minőségi fürdőszobai kiegészítők között az olasz gyártó fürdőszobai tükre igazi ékkő, mely nem csak fürdőszobánkban, de a lakás más ponján is igazi dekorációként szolgál.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2540
Szín
Tükör
Méret
50x2x80
Anyag
Tükör

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...