flex szabadon allo wc kefe tarto
flex szabadon allo wc kefe tarto
UMBRA

Flex szabadon álló WC kefe tartó

6 500 Ft
11 290 Ft
-42%
Szín
Szín:   Fehér
Fehér
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Umbra gyártó Flex műanyag szabadon álló WC kefetartója funkcionális, mely nemcsak praktikusságában egyedülálló, de egyszerű megjelenésével minden stílusú fürdőszobába jól illeszthető. 

A Flex szabadon álló WC kefe gumírozott kefével rendelkezik, mellyel sokkal hatékonyabban lehet a szaniterünket tisztán tartani, illetve könnyedén tisztítható és fertőtleníthető a gumi fej.

A Flex Sure Lock WC kefén kialakított gumi kefe sokkal higiénikusabb és hosszabb élettartalmú mint egy átlag kefe, mely könnyedén megakadályozza a szagokat okozó penészgombát és baktériumokat. 

A Flex WC kefe újrahasznosított műanyagból készült, mely 85%-ban kevesebb vizet és hulladékot termel, mint más felületek, így válik egy egyszerű otthoni használati tárgy környezetbaráttá.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1014460-660
Szín
Fehér
Méret
8 x 11 x 31 cm
Anyag
Műanyag

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...