flex ragaszthato furdoszobai akaszto feher
flex ragaszthato furdoszobai akaszto feher
flex ragaszthato furdoszobai akaszto feher
flex ragaszthato furdoszobai akaszto feher
flex ragaszthato furdoszobai akaszto feher
flex ragaszthato furdoszobai akaszto feher
flex ragaszthato furdoszobai akaszto feher
flex ragaszthato furdoszobai akaszto feher
flex ragaszthato furdoszobai akaszto feher
UMBRA

Flex ragasztható fürdőszobai akasztó fehér

3 590 Ft
Szín
Szín:   Fehér
Fehér
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Megérkezett az UMBRA új ragasztható termék családjának legújabb darabja a  FLEX ragasztható fürdöszobai  akasztó fehér színben. A FLEX praktikus és higénikus fürdőszobai kiegészítőket jelent. 

Az Umbra FLEX ragasztható fürdőszobai akasztó több helyre is könnyedén felszerelhető és minden fürdőszobába illik. 

A FLEX fürdőszobai  akasztó rögzítése ragasztócsík techonlógiával történik, mely biztosan helyén tartja az akasztót. A FLEX ragasztható fürdőszobai akasztó sima felületeken egyszerűen használható, úgy mint üveg, csempe, tükör és műanyag. Porózus felületeken nem tapad! 

Az Umbra FLEX ragasztható fürdőszobai akasztó modern kivitelezésű, könnyen rögzíthető termék,  a vízelvezető nyílásoknak köszönhetően nem gyűjti be a vizet.

Az Umbra FLEX fürdőszobai akasztó helytakarékos megoldást nyújt minden fürdőszobába. A FLEX ragasztható akasztó használható a zuhanykabinon belül és kívül is attól függően, hogy mosdószivacsot, borotvát, vagy köntöst, törülközőt szeretnénk rajta tárolni. 

Az Umbra FLEX ragasztható fürdőszobai akasztó dupla horoggal rendelkezik, így egyszerre több terméket lehet felakasztani rá. Az Umbra FLEX ragasztható akasztó rozsdamentes és tartós műanyagból készült, melynek köszönheti, hogy hosszú élettartamú termék.

Az Umbra FLEX akasztó a könnyű rögzítés mellett ksi helyet foglal el, ezért bátran ajánljuk zuhankabinokba, fürdőszobába és konyhába is. A FLEX akasztó tisztítása egyszerű, az anyagának köszönhetően elég szappanos vízzel lemosni.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1021302-660
Szín
Fehér
Méret
8 x 6 x 8 cm
Anyag
ABS

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...