estique multi fali fogas ajtora helyezheto akaszto feher natur
estique multi fali fogas ajtora helyezheto akaszto feher natur
estique multi fali fogas ajtora helyezheto akaszto feher natur
estique multi fali fogas ajtora helyezheto akaszto feher natur
estique multi fali fogas ajtora helyezheto akaszto feher natur
UMBRA

Estique MULTI fali fogas, ajtóra helyezhető akasztó fehér, natúr

13 590 Ft
Szín
Szín:   Fehér/Natúr
Fekete/Dióbarna
Fehér/Natúr
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az ESTIQUE multi akasztó 14 kampóval segít abban, hogy minden a helyére kerüljön. Bőséges helyet biztosít a sálak, övek, táskák és egyéb kiegészítők számára,  ráadásul több funkciósan is használható.

Ha ajtóra szeretnénk tenni az ESTIQUE multi akasztót, akkor a termékhez járó kampók segítségével pillanatok alatt és biztonságosan feltehető, és ugyanilyen gyorsan el is távolítható. Tehát ha meggondoljuk magunkat, csak egy mozdulat, és máris egy másik ajtón várakoznak az akasztóink.

Az ESTIQUE multi akasztó falon és egyéb felületre is felhelyezthető. Ehhez szerelni kell egy picit, de az ehhez szükséges összes kelléket és leírást a termék csomagolásában megtaláljuk. 

A horgok tetején lévő fagömbök megvédik a rájuk akasztott ruhákat és kiegészítőket a húzódástól, és attól is, hogy a földre pottyanjanak. Az ESTIQOE multi akasztó minden falon jól mutat, segít a kiegészítőink rendszerezésében.

Az ESTIQUE család legújabb tagja egy nagyon különleges ihletésű akasztó, klasszikus formákat hoz, de modern stílusban. Jó pár évvel ezelőtt a gyermekek kézi számológépe hozta ezt a formát, de az Umbra ezt újra álmodta, és a jelenbe illesztette, sokak örömére. Most nem számolni, hanem tárolni, rendszerezni lehet rajta, de azt professzionális módon.

Falra akasztható: 36,2 x 5,7 x 36,2 cm

Ajtóra akasztható: 60,3  x 10,8 x 36,2 cm

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1004045-660
Szín
Fehér
Szín
Natúr
Méret
36,2 x 5,7 x 36,2 cm
Anyag
Acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...