duo cuckoo faliora zold
duo cuckoo faliora zold
duo cuckoo faliora zold
duo cuckoo faliora zold
Karlsson

Duo Cuckoo fali kakukkos óra zöld

36 900 Ft
Szín
Szín:   Zöld
Fekete
Zöld
Szürke
Fehér
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Karlsson DUO CUCKOO órája első ránézésre egy hagyományos falióra, kicsit különlegesebb elrendezésben, ám ha megnézzük közelebbről, meglepődve látjuk, hogy ez nem akármilyen falióra, ez egy kakukkóra!

Minden óra elteltével egy pici madárka kitekint a DUO CUCKOO faliórából, és lágyan elkezd csiripelni. Ideális társunk lehet ez a kakukkóra, ha valami különlegessel és aranyossal szeretnénk feldobni otthonunkat, úgy, hogy ez a dekorelem még le is vesz lábunkról elegáns megjelenésével. 

A DUO CUCKOO falióra azok számára készült, akik odavannak a modern stílusirányzatért, de mégis szeretnek visszaemlékezni a régebbi időkre, akár a gyerekkorukra, melyet lehetővé tesz a kakukkóra funkciója Karlsson óránknak. 

A DUO CUCKOO faliórák működése halk, szinte hangtalan.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
KA5789GR
Szín
Zöld
Méret
26 x 13 cm
Anyag
Acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...