diamante wc uloke
diamante wc uloke
GEDY S.p.A

Diamante WC ülőke

15 800 Ft
Szín
Szín:   Fehér
Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy DIAMANTE WC ülőke elegáns, letisztult megjelenéssel rendelkezik, így nem csak funkcióiban hasznos, de dekoratív eleme is lesz fürdőszobánknak.

A DIAMANTE WC ülőke anyaga hőre keményedő gyanta, tehát teljes mértékben ellenáll a vizes, párás körülményeknek.

Színe fehér, így bármilyen színű is legyen a csempénk nem fog elütni tőle. Nem csak színe, de fényes megjelenése is hozzájárul eleganciájához.

Könnyen tisztítható, hiszen fényes felszínét egyszerűen le tudjuk törölni nedves tisztító ronggyal.

Műanyag zsanérokkal lehet rögzíteni. Leválasztani nagyon egyszerű, nem kell vele sokáig bajlódnunk. Műanyag zsanérja se fog tönkremenni a vizes környezettől, így sokáig ép állapotú lesz és helyén tartja az ülőkét.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
4017-02
Szín
Fehér
Méret
37,3 x 45,7 x 5,7 cm
Anyag
Hőre lágyuló gyanta

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...