SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Demetra WC papír tartó

  GEDY S.p.A

  Demetra WC papír tartó

  Elérhető színek:
  21.800 Ft
  Termék ár

  Anyag: Sárgaréz

  Szín: Krómszín

  Méret: 15,5 x 8,5 x 4,5 cm

  Cikkszám: 5124

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A nőies, elegáns Gedy DEMETRA fürdőszobai tartozékok egyedi megjelenését a letisztult, minimalista stílusának és kerek, lágy formavezetésének köszönheti.

  A DEMETRA WC papír tartó krómozott sárgarézből készült, mely garancia a minőségre és a fenntarthatóságra. Évek múlva is úgy fog kinézni Gedy fürdőszobai kiegészítőnk, mint újkorában!

  A fürdőszobai kiegészítők kiválasztásánál a design, az ergonómia és a funkcionalitás egyaránt fontos szempont, melynek a Gedy DEMETRA fürdőszobai termékcsalád részei tökéletesen megfelelnek, ugyanis garantáltan stílussal fogják elönteni fürdőszobánkat, mellékhelyiségünket!

  A Gedy DEMETRA WC papír tartó fedéllel vagy anélkül kitűnő választás bármely fürdőszoba számára, legyen az kicsi vagy nagy, hiszen diszkrét, helytakarékos és szinte észrevétlenül alkot egységet a termékcsalád többi tagjával.

  Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjainkat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

  A Gedy DEMETRA fali WC papír tartó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  A DEMETRA WC papír tartó fúrással rögzíthető a falra.

  Anyag: sárgaréz

  Szín: króm

  Méret: 15,5 x 8,5 x 4,5 cm

  Cikkszám: 5124

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Oscar WC kefe tartó akvamarinkék

  Ár: 7 500 Ft

  Verbena szappanadagoló

  Ár: 3 900 Ft

  Outline biztonsági fürdőszobai kapaszkodó és törölközőtartó 25 cm fehér

  Ár: 36 800 Ft

  DOUBLE BLACK 00 zuhanycső

  Ár: 3 900 Ft