SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Demetra törölközőtartó karika

  GEDY S.p.A

  Demetra törölközőtartó karika

  Elérhető színek:
  34.100 Ft
  Termék ár

  Utolsó 1 db raktáron!

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Ha 1 db-nál többet rendel, akkor 1 munkanapon belül egyeztetünk Önnel a szállítás időpontjáról.

  Anyag: Sárgaréz

  Szín: Krómszín

  Méret: 24,8 x 8,5 x 14,5 cm

  Cikkszám: 5170

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A nőies, elegáns Gedy DEMETRA fürdőszobai tartozékok egyedi megjelenését a letisztult, minimalista stílusának és kerek, lágy formavezetésének köszönheti.

  A DEMETRA törülközőtartó karika krómozott sárgarézből készült, mely garancia a minőségre és a fenntarthatóságra. Évek múlva is úgy fog kinézni Gedy fürdőszobai kiegészítőnk, mint újkorában!

  A fürdőszobai kiegészítők kiválasztásánál a design, az ergonómia és a funkcionalitás egyaránt fontos szempont, melynek a Gedy DEMETRA fürdőszobai termékcsalád részei tökéletesen megfelelnek, ugyanis garantáltan stílussal fogják elönteni fürdőszobánkat, mellékhelyiségünket!

  A DEMETRA falra szerelhető törölközőtartó karikát a Gedy természetesen úgy készítette el, hogy a törölközőkarika kiegészítse a termékcsalád többi tartozékát, így stílusos megjelenést biztosít fürdőszobánknak.

  Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjainkat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

  A Gedy DEMETRA törölközőtartó karika állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  A DEMETRA törülközőtartó karika fúrással rögzíthető a falra.

  Anyag: sárgaréz

  Szín: króm

  Méret: 24,8 x 8,5 x 14,5 cm

  Cikkszám: 5170

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Papírzsebkendő tartó 2008 fehér

  Ár: 7 300 Ft

  Pike állvány kézfertőtlenítőhöz álló

  Ár: 31 900 Ft 14 900 Ft

  Sabbia csúszásgátló 55x55 fehér

  Ár: 10 400 Ft