10 000 Ft feletti vásárlás esetén szappantartót adunk ajándékba!

Megnézem a szappantartókat
SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Demetra mozgatható törölközőtartó

  GEDY S.p.A

  Demetra mozgatható törölközőtartó

  Elérhető színek:
  56.400 Ft
  Termék ár

  Anyag: Sárgaréz

  Szín: Krómszín

  Méret: 43,5 x 5,5 x 9 cm

  Cikkszám: 5123

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A nőies, elegáns Gedy DEMETRA fürdőszobai tartozékok egyedi megjelenését a letisztult, minimalista stílusának és kerek, lágy formavezetésének köszönheti.

  A DEMETRA mozgatható törölközőtartó krómozott sárgarézből készült, mely garancia a minőségre és a fenntarthatóságra. Évek múlva is úgy fog kinézni Gedy fürdőszobai kiegészítőnk, mint újkorában!

  A fürdőszobai kiegészítők kiválasztásánál a design, az ergonómia és a funkcionalitás egyaránt fontos szempont, melynek a Gedy DEMETRA fürdőszobai termékcsalád részei tökéletesen megfelelnek, ugyanis garantáltan stílussal fogják elönteni fürdőszobánkat, mellékhelyiségünket!

  A Gedy DEMETRA falra szerelhető mozgatható törölközőtartónak nagy előnye, hogy praktikus, helytakarékos, hiszen térben mozgatható és állítható, továbbá egyszerre több törölközőt is tudunk rajta tartani. 

  Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjainkat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

  A Gedy DEMETRA mozgatható törölközőtartó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  A DEMETRA mozgatható törölközőtartó fúrással rögzíthető a falra.

  Anyag: sárgaréz

  Szín: króm

  Méret: 43,5 x 5,5 x 9 cm

  Cikkszám: 5123

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Kansas törölközőtartó 45 cm

  Ár: 27 100 Ft

  Azzorre törölközőtartó 35 cm

  Ár: 38 400 Ft

  Rainbow álló törölközőtartó galambszürke

  Ár: 30 700 Ft

  Ficus törölközőtartó 35 cm

  Ár: 9 800 Ft