demetra akaszto 2 db
demetra akaszto 2 db
GEDY S.p.A

Demetra akasztó 2 db

25 100 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A nőies, elegáns DEMETRA fürdőszobai akasztó egyedi megjelenését a letisztult, minimalista stílusának és kerek, lágy formavezetésének köszönheti.

A DEMETRA fürdőszobai akasztó krómozott sárgarézből készült, mely garancia a minőségre és a fenntarthatóságra. Évek múlva is úgy fog kinézni DEMETRA akasztónk, mint újkorában.

A fürdőszobai kiegészítők kiválasztásánál a design, az ergonómia és a funkcionalitás egyaránt fontos szempont, melynek a DEMETRA akasztók tökéletesen megfelelnek, ugyanis garantáltan stílussal fogják betölteni fürdőszobánkat, mellékhelyiségünket.

A DEMETRA fürdőszobai akasztó kiváló társunk lesz, ha egy vagy több törölközőt, fürdőköpenyt, hálóinget, kéztörlőt vagy bármi mást rá szeretnénk akasztani, ugyanis elegánsan és modernül fogja prezentálni azokat.

A DEMETRA fürdőszobai akasztó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

A DEMETRA akasztó fúrással rögzíthető a falra.

A csomagban két akasztó található.

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
5127-13
Szín
Króm
Méret
4,5 x 6,7 x 6 cm
Anyag
Sárgaréz

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...