SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Cod szappanadagoló 500 ml króm

  GEDY S.p.A

  Cod szappanadagoló 500 ml króm

  Elérhető színek:
  11.000 Ft
  Termék ár

  Anyag: Termoplasztikus gyanta

  Szín: Krómszín

  Méret: 10,4 x 9,5 x 16,3 cm

  Cikkszám: 2097-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy megtervezett olyan szappanadagolókat is, amiknek olyan nagy az űrtartalma, hogy akár közösségi terekbe is tökéletes helyen lesznek és ellátják funkcióikat. De persze otthonainkba is tökéletes választás lehet.

  A COD szappanadagoló űrtartalma 500 ml, így akár nagyobb forgalmú helyekre is tökéletes lehet, de természetesen otthonunkba is jól mutathat.

  A COD szappandagoló színe króm, ami nem csak hogy nem kirívó darab, de tökéletesen passzol is áttetsző kék szappan tartályához. A két szín kombinációjából kifolyólag a szappanadagoló nem csak funkcióiban hasznos, de dekoratív eleme is lesz fürdőszobánknak, mellékhelyiségünknek.

  A COD szappantartó sok hasznos tulajdonsággal rendelkezik. Anyaga termoplasztikus gyanta, így biztosan nem fog ártani neki a vizes környezet. Használata egyszerű, hiszen csak egy gombot kell rajta megnyomni. Bármilyen folyékony szappannal működik, tehát nem kell válogatni mik valóak bele.

  Falra szerelhető a COD szappanadagoló, ami igazán praktikus főleg nagy forgalmú terekbe, hiszen minél több ember érintkezik vele, annál nagyobb az esélye annak, hogy leesik és összetörik.

  Anyag: termoplasztikus gyanta

  Szín: króm

  Méret: 10,4 x 9,5 x 16,3 cm

  Cikkszám: 2097-13

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Rainbow WC kefe tartó WC papír tartóval áttetsző fekete

  Ár: 30 700 Ft

  Incanto zuhanyfüggöny 120x200

  Ár: 4 200 Ft

  Vega fogmosópohár ezüst

  Ár: 6 100 Ft

  Daisy csúszásgátló virág

  Ár: 2 500 Ft