cloud sarok furdoszoba es zuhanypolc dupla
cloud sarok furdoszoba es zuhanypolc dupla
cloud sarok furdoszoba es zuhanypolc dupla
GEDY S.p.A

Cloud sarok fürdőszoba- és zuhanypolc dupla

22 900 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A CLOUD termékcsaládban négy fürdőszobai vagy zuhany polcot találunk. Van sarok és sima polc és mindkettőből van dupla és szimpla változat is, így biztosan találunk köztük egy nekünk megfelelő polcot.

Nem csak funkcióiban hasznosak a CLOUD polcok, hanem dekorelemek is, hiszen az alumínium króm színe tökéletes összhangban áll az edzett üveg mattos színével.

Anyaga alumínium és edzett üveg, így nem kell attól tartani, hogy idővel tönkremenne hiszen teljes mértékben ellenálló lesz a párás, de akár vizes környezettel szemben is. Ennek a tulajdonságának köszönhetően lehet fürdőszobai polc, de rakhatjuk akár zuhanyzóba is.

A CLOUD termékek fúrással és ragasztással is rögzíthetőek a falra. A ragasztót viszont külön lehet vásárolni ezen az oldalon: https://silentdesign.hu/termek/ragaszto-3-ml. Ha fúrjuk, akkor a csavarokat tartalmazza a csomag.

Mivel a képen látható polc sarokpolc helytakarékos lesz, hiszen egy megfelőle sarokba tujduk felszerelni. De nem csak sarokpolc, hanem kettő polca is van, így dupla annyi dolgot tudunk rápakolni.

A CLOUD sarokpolc állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

A CLOUD polc maximális teherbírása 5 kg.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
CD81-38
Szín
Króm
Méret
26 x 26 x 30  cm
Anyag
Alumínium
Anyag
Edzett üveg

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...