clothilde szappanadagolo
gedy-clothilde-szappantarto-keramia-vintage-stilus-furdoszobaszett
gedy-clothilde-szappantarto-fogkefetarto-wckefetarto-wckefe-keramia-vintage-stilus-furdoszobaszett
gedy-clothilde-szappanadagolo-romantikus-stilus-keramia-vintage-stilus-furdoszobaszett
gedy-clothilde-szappanadagolo-keramia-vintage-stilus-furdoszobaszett
GEDY S.p.A

Clothilde szappanadagoló

5 700 Ft
Szín
Szín:   Fehér
Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy CLOTHILDE szappanadagolója vintage hangulatot csempész bármilyen stílusú fürdőszobába.

Alapja a CLOTHILDE szappanadagolónak egy fehér szín, amit rózsák, bélyegek, feliratok és koptatott minták díszítenek. Alul és felül egy- egy barna koptatott csík díszíti, amik egy keretet adnak neki.

Anyaga kerámia a CLOTHILDE szappanadagolónak, így nem kell attól tartani, hogy idővel a víz miatt vagy a nedves környezet miatt tönkremenne.

A CLOTHILDE szappanadagoló bármilyen folyékony szappannal működik és egyszerű használni, hiszen könnyen lenyomható nyomófeje van. Nyomófeje szintén ellenáll a vizes fürdőszobai körülményeknek, hiszen műanyagból van.

Tisztítása egyszerű, hiszen a CLOTHILDE szappanadagolót elég átmosni langyos vízzel.

A CLOTHILDE termékcsaládban minden fontosabb fürdőszobai kiegészítő megtalálható, hasonló kopottas mégis elegáns kinézettel. A termékcsalád darabjai egy szappantartó, szappanadagoló, WC kefe tartó és egy fogmosópohár.

A CLOTHILDE termékcsalád különleges kinézetével vidámságot és életet fog bevinni bármilyen fürdőszobába vagy mellékhelyiségbe.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
CI80-02
Szín
Fehér
Méret
Ø 7,2 x 20 cm
Anyag
Kerámia

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...