clip furdoszobai sarokpolc krom
clip furdoszobai sarokpolc krom
GEDY S.p.A

Clip fürdőszobai sarokpolc króm

14 400 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
Fehér
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A CLIP fürdőszobai sarokpolc minimalista, modern és letisztult vonásaival minden fürdőszobában megtalálja a helyét annak érdekében, hogy megkönnyítse a hétköznapjainkat.

A Gedy két színben is elérhetővé tette számunkra a CLIP fürdőszobai sarokpolcot: válogathatunk króm színű és fehér kivitelezések közül is annak érdekében, hogy ideális összhangot, harmóniát teremthessünk fürdőszobánkban! 

A CLIP fürdőszobai sarokpolc ABS műanyagból készült, így alacsony belmagasságú fürdőszoba esetén sem kell tőle félnünk, ugyanis puhább anyagról van szó, mint az acél, de ugyanakkor ezt sem roncsolja a víz, így sok éven keresztül tudjuk majd használni CLIP sarokpolcunkat.

A Gedy CLIP fürdőszobai sarokpolc állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
CP80-13
Szín
Króm
Méret
23 x 23 x 7,5 cm
Anyag
ABS

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...