buddy acel fali polc fekete
buddy acel fali polc fekete
buddy acel fali polc fekete
buddy acel fali polc fekete
buddy acel fali polc fekete
buddy acel fali polc fekete
buddy acel fali polc fekete
buddy acel fali polc fekete
UMBRA

Buddy acél fali polc fekete

13 090 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fehér
Fekete
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az Umbra BUDDY egy egyszerű, dekoratív polc, mely úgy tűnik, mintha mindkét végén az egyedi tervezésű dísz a polcot tartaná. Ez az egyedülálló BUDDY modern falipolc különféle helyiségekben használható. Az Umbra BUDDY falipolc könnyen felszerelhető, tároláshoz vagy dekorációhoz tökéletes választás.

A sokoldalú BUDDY polc több helyiségbe is remek választás, a lakás méltó dekorációs eleme lehet. Az Umbra BUDDY polc használható dekorációs elemként nappaliban, könyvespolcként kamaszoknak, de akár gyerekszobába is játéktartóként. Nagyon praktikus és mutatós tároló rendszer, mely tökéletes választás falunk díszítéséhez is.

Az Umbra polcát a játékos tervezés jellemzi. A BUDDY WALL falipolcon a gyártó népszerű BUDDY figurája látható, amely azt az illúziót kelti, hogy a figura mind a két oldalon a polcot tartja. 

A BUDDY falipolc könnyen felszerelhető, a szükséges rögzítő kellékek a csomagban megtalálhatóak. 
A polc terhelhetősége 4,5 kg. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1015705-040
Szín
Fekete
Méret
46 x 14 x 15 cm
Anyag
Acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...