bridge mozgathato fali torolkozotarto
bridge mozgathato fali torolkozotarto
bridge mozgathato fali torolkozotarto
GEDY S.p.A

Bridge mozgatható fali törölközőtartó

56 800 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy BRIDGE mozgatható fali törölközőtartó mind megjelenésben, mind funkcionalitásban egy rendkívül modern eszmét testesít meg.

A magas minőségű krómból és sárgarézből készült törölközőtartó határozott vonalaival, valamint letisztult, fényesen csillogó fémes felületével bármely fürdőszobában kitűnően megállja helyét.

A BRIDGE mozgatható fali törölközőtartó legnagyobb erénye az oldalirányba mozgatható törölközőtartó rudak, ebből kifolyólag a törölközőtartó mérete tetszés szerint növelhető.

A hibátlan állapot megőrzése érdekében a termék tisztításánál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

A BRIDGE termékcsaládban hat hasonlóan korszerű fürdőszobai kiegészítő található. Ezek a termékek nem csak funkcióikban hasznosak, de dekoratívak is.

A BRIDGE mozgatható fali törölközőtartó fúrással rögzíthető a falra. A csomagolás a felszereléshez szükséges összes alkatrészt tartalmazza. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
7630-13
Szín
Króm
Méret
40,6 (max. 56,2) x 8,3 x 22,6 cm
Anyag
Sárgaréz
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...