bridge mozgathato allo torolkozotarto
bridge mozgathato allo torolkozotarto
GEDY S.p.A

Bridge mozgatható törölközőtartó állvány

110 900 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy BRIDGE mozgatható álló törölközőtartó modern megjelenése mellett egy rendkívül ötletesen megtervezett termék, ennek köszönhetően hasznos kiegészítője lehet fürdőszobánknak.

A magas minőségű króm, sárgaréz és rozsdamentes acél hármasából készített törölközőtartó szigorú, határozott vonalaival és letisztult, fényesen csillogó fémes felületével minden fürdőszobába tökéletesen illeszkedik.

A BRIDGE mozgatható álló törölközőtartó különlegessége az oldalirányba mozgatható törölközőtartó rudak, ebből kifolyólag a törölközőtartó mérete tetszés szerint növelhető; ezen felül álló helyzete lévén, bármikor, bárhova áthelyezhető.

A BRIDGE termékcsaládban hat hasonlóan korszerű fürdőszobai kiegészítő található. Ezek a termékek nem csak funkcióikban hasznosak, de dekoratívak is.

A hibátlan állapot megőrzése érdekében a termék tisztításánál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
7631-13
Szín
Króm
Méret
 40,6 (max 53) x 16 x 92 cm
Anyag
Sárgaréz
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...