bow gyertyatarto 3 db os szett
bow gyertyatarto 3 db os szett
bow gyertyatarto 3 db os szett
bow gyertyatarto 3 db os szett
PHILIPPI

Bow gyertyatartó 3 db-os szett

42 990 Ft
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Philippi BOW ezüst gyertyatartó igazán kifinomult, modern megjelenésű. A finoman ívelő és ragyogó talpak teszik megjelenését igazán különlegesség. 

polírozott nikkel egységek láthatatlan mágnessekkel kapcsolódnak egymáshoz, szabadságot adva képzeletünknek, hány gyertya tündököljön asztalunkon.  

A tervező, a gondosan megalkotott BOW gyertyatartóval, egy modern produktumot alkotott, mely a visszafogottságával nyeri el igazán a tetszését. Ez a gyertyatartó igazán jól mutat az ünnepi asztalon, de egy romantikus vacsoraasztalon elhelyezve is kiváló darab. 

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szenvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét.  

A szett 3 db gyertyatartót tartalmaz. 

Anyag: mágnes, polírozott nikkel 

Szín: fényes ezüst 

Méret: 8 cm/db 

Cikkszám: 123126 

Gyártó: Philippi 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
123126
Szín
Ezüstszürke

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...