block ebresztoora fekete
block ebresztoora fekete
block ebresztoora fekete
Karlsson

Block ébresztőóra fekete

21 500 Ft
Szín
Szín:   Fekete
Fekete
Barna
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A BLOCK névre keresztelt ébresztőóra az egyik legnagyobb favorit a Karlsson órái közül, és mindez nem véletlen. Letisztult, ám dekoratív formavilágának köszönhetően több szobánkba is új életet lehel, továbbá rendkívül praktikus hálószobánkban használni ébresztő funkciójának köszönhetően. 

A LED világítás finoman átvilágítja a Karlsson BLOCK óra lapját, ezzel megnyugtató és modern látványvilágot kölcsönözve neki. Ennek a technológiának az a különlegessége, hogy kifejezetten kevés áramot fogyaszt, így a BLOCK ébresztőórában elhelyezett 3 x AAA elem kifejezetten hosszú élettartamú lesz. 

A BLOCK ébresztőórának a kényelem és praktikum jegyében több funkciót is kölcsönzött a Karlsson. Az aktuális időn felül mutatja a dátumot, szobánk hőmérsékletét, továbbá ébresztőóraként is használhatjuk. Prémium funkciója a BLOCK órának, hogy van olyan opciónk, hogy csak akkor mutassa az időt, ha hozzáérünk, rajtatartjuk a kezünket, vagy hangot adunk ki, mely funkcióknak köszönhetően egy minimalista és modern dekorelemként is szolgálhatja nappalinkat, hálószobánkat.

A Karlsson bombabiztosra tervezte BLOCK óráját, hogy azt mindenhol, minden körülmények között tudjuk használni. A csomagolásban található egy USB kábel, melyet hálózatra csatlakoztatva állandóan tudjuk használni a Karlsson ébresztőóráját, anélkül, hogy az merülne, továbbá ha teszünk bele 3 darab AAA elemet, akkor kábel nélkül is használhatjuk a maximum elegancia elérése érdekében. További előnye az elemes használatnak akkor is, amikor a Karlsson ébresztőórát hálózati áramforrásból (USB kábellel) használjuk, hogy áramszünet esetén is képes mutatni az időt, és fel tud minket ébreszteni reggel.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
KA5652BK
Szín
Fekete
Méret
16,7 x 2 x 7 cm
Anyag
Furnér

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...