bellwood polc 5 szintes natur
bellwood polc 5 szintes natur
bellwood polc 5 szintes natur
bellwood polc 5 szintes natur
bellwood polc 5 szintes natur
bellwood polc 5 szintes natur
bellwood polc 5 szintes natur
bellwood polc 5 szintes natur
UMBRA

Bellwood polc 5 szintes natúr

77 760 Ft
Szín
Szín:   Fehér/Natúr
Fehér/Natúr
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A BELLWOOD design polcok mind azért készültek, hogy tárolási hely biztosítása mellett stílusosan díszíthessék nappalinkat, hálószobánkat! Elvégre ki ne szeretne egy ilyen látványos, ugyanakkor ízléses bútort otthonába? 

Umbra prémium termékeket készítő gyártónk rengeteg kivitelezésben készítette el BELLWOOD termékeit. BELLWOOD név alatt találunk többféle 3 szintes, 5 szintes polcokat, zsúrkocsit, fali polcot, esernyőtartót. Annál jobb, minél többet veszünk belőlük, hiszen így lesz a legkönnyebb modern, dizájnos, ugyanakkor harmonizáló vonásokkal feldobni otthonunkat! 

A BELLWOOD 5 szintes polc kőrisfából készült, mely így hasonlít a hagyományosabb bútordarabokhoz, ugyanakkor 2 színben is kapható. A dióbarna főszín mellett feketét, a natúr főszín mellett fehér színt találhatunk, melyektől igazán egyedik lesznek BELLWOOD kiegészítőink otthonunkban. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1016840-668
Szín
Fehér
Szín
Natúr
Méret
26 x 61 x 170 cm
Anyag
Kőrisfa

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...