bellwood allo tukor
bellwood allo tukor
bellwood allo tukor
bellwood allo tukor
bellwood allo tukor
bellwood allo tukor
bellwood allo tukor
bellwood allo tukor
bellwood allo tukor
bellwood allo tukor
bellwood allo tukor
UMBRA

Bellwood álló tükör

93 200 Ft
Szín
Szín:   Natúr
Natúr
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Ez a szemet gyönyörködtető darab biztos, hogy minden helyiségben figyelemfelkeltő lesz!

A BELLWOOD álló tükör lágy ívű, fa kivitelű váza fenntartható faanyagból készült, amely egyszerre kínál stílust és fenntarthatóságot.

A BELLWOOD álló tükör 45 x 5 x 196 cm méretű - elég nagy ahhoz, hogy feltűnést keltsen, mégis elég kicsi ahhoz, hogy szinte bármilyen helyiségben elférjen.

A BELLWOOD álló tükör azonnal vonzza a fényt, így a tér nagyobbnak és világosabbnak tűnik.

A BELLWOOD álló tükröt a borulásgátló vasalatoknak köszönhetően biztonságosan használhatjuk akár egyenesen vagy ferdén a falnak döntve.

A BELLWOOD álló tükör az Umbra BELLWOOD kollekció része, ennek köszönhetően a gyönyörű formája és fakerete lehetővé teszi, hogy ne csak tükörként, hanem dekorációként is szolgáljon.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
1019920-390
Szín
Natúr
Méret
45 x 5 x 196 cm
Anyag
Fa
Anyag
Tükör

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...