baggy szennyeszsak
baggy szennyeszsak
baggy szennyeszsak
GEDY S.p.A

Baggy szennyeszsák

11 300 Ft
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Gedy BAGGY szennyestartó egy zsákra emlékeztető megjelenést kapott, ami lerakhatunk egy sarokba is, de akár fel is akaszthatjuk valahova, hogy ne legyen útban.

Színe bézs a BAGGY szennyestartónak, így bármilyen stílusú helyiségbe rakjuk, biztos nem fog elütni a színektől. Egy felirat és szimbólumok díszítik. Ezek a szimbólumok humorossá teszik, hiszen a benne lévő ruhák címkéjén lévő szimbólumok másai vannak rányomtatva.

A BAGGY szennyestartó elég nagy ahhoz, hogy bőven pakolhassunk bele szennyest. Megjelenése diszkrét, hiszen zárható teteje van.

Megjelenése diszkrét a BAGGY szennyestartónak, hiszen mint egy zsákot össze tudjuk húzni, így nem látszanak a benne lévő piszkos ruhák.

A BAGGY szennyestartó vizes lehet, de a víz nem teszi tönkre anyagát, így néha akár a zsákot is kimoshatjuk.

Anyag: pamut, poliészter

Szín: bézs

Méret: 34 x 15 x 60 cm

Cikkszám: BY38-03

Gyártó: GEDY S.p.A.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
BY38-03
Szín
Bézs
Méret
34 x 15 x 60 cm

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...