SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Artú törölközőtartó állvány króm

  GEDY S.p.A

  Artú törölközőtartó állvány króm

  Elérhető színek:
  33.800 Ft
  Termék ár

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Anyag: Króm

  Szín: Krómszín

  Méret: 16,4 x 40 x 83,2 cm

  Cikkszám: 1131-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A Gedy ARTÚ termékcsaládjához csupa egzotikus dolgok tartoznak, melyek kiemelkedő megjelenésükön túl kiemelkedőek hasznosságukban is, elég csak egy gyors pillantást vetni az ARTÚ WC papír és WC kefe tartóra vagy a törölközőtartóra.

  Az ARTÚ fürdőszobai termékek változatosságát az is alátámasztja, hogy rengeteg féle anyagból készültek: mindegyik termékükben megtalálható a rozsdamentes acél és a króm ötvözete, de néhány terméküknél egy kis homokkövet, esetleg műgyantát is csempésztek bele, hogy még kényelmesebben, még kézenfekvőbben tudjuk használni a hétköznapokban.

  Az összes ARTÚ fürdőszobai tartozék 3 színből készült el, legyen szó a törölközőtartóról vagy a WC papír és WC kefe tartóról, így hozzájuk tudunk jutni fekete, króm és bézs színekben is. Ez azért fontos, hogy a legtöbb stílusú fürdőszobának, mellékhelyiségnek megtalálhassuk az ideális kiegészítőjét.

  Az ARTÚ törölközőtartóra még az is igaz az előbb felsoroltakon felül, hogy rendkívül praktikus, ugyanis egyszerre akár több, különböző méretű törölközőt, kéztörlőt is rá tudunk akasztani, melyek hamar meg tudnak száradni, köszönhetően az ARTÚ törölközőtartó kialakításának.

  A Gedy ARTÚ törölközőtartó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztító rongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: rozsdamentes acél, króm

  Szín: króm

  Méret: 16,4 x 40 x 83,2 cm

  Cikkszám: 1131-13

  Gyártó: GEDY S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Gomitolo zuhanyfüggöny 240x200

  Ár: 10 400 Ft

  Rainbow szappantartó rózsaszín

  Ár: 6 700 Ft 2 900 Ft

  Nikita szappantartó antracit

  Ár: 6 100 Ft

  Cuore csúszásgátló 55x55 lila

  Ár: 8 100 Ft