SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Areo fürdőszoba fogas fényes króm
  Areo fürdőszoba fogas fényes króm

  BLOMUS

  Areo fürdőszoba fogas fényes króm

  Elérhető színek:
  13.800 Ft
  Termék ár

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Anyag: Műanyag

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Krómszín

  Méret: 14 x 4 x 3,5 cm

  Cikkszám: 68915

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A Blomus AREO fürdőszobai fogasa kellemes vonalvezetésével, kerek és karcsú megjelenésével fürdőszobánk kedvenc kiegészítőjévé válik.

  Az AREO fürdőszobai fogas hatalmas előnye, hogy rozsdamentes acélból készült, így nem kell aggódnunk, hogy ne érje víz, továbbá garantált a hosszú élettartama. 

  A Blomus AREO fürdőszobai fogasát 6-8 mm vastagságú üvegajtóra tudjuk rögzíteni, mely onnantól kezdve állandóan stabilan és elegánsan fogja tartani törölközőinket, köntöseinket

  Az AREO formavilága időtálló, soha nem megy ki a divatból, mely a zuhanykabinunkra rögzítve nemcsak funkcionalitásában egyedülálló, hanem elegáns megjelenésével is emeli igényes fürdőszobai beredezésünk színvonalát.

  Az AREO termékcsalád széles palettájába megtalálható más fürdőszobai kiegészítők is, úgy, mint a falra szerelhető szappanadagoló, szabadon álló szappanadagoló, hajszárító tartó, szappantartók, törölközőtartók, WC papírtartók és WC kefék. Az AREO fali termékeinek különlegessége, hogy nemcsak fúrással, hanem ragasztással is rögzíthetők a falra, melyhez a 68809 2FIX ragasztót külön kell megvásárolni.

  Az AREO termékek minden darabja elérhető matt és fényes felületekkel is.

  Az AREO termékcsalád minden darabja könnyen tisztán tartható, nem kell mást tenni, csak egy vizes ronggyal kell áttörölni.

  Anyag: fényes rozsdamentes acél, műanyag

  Szín: króm

  Méret: 14 x 4 x 3,5 cm

  Cikkszám: 68915

  Gyártó: BLOMUS

  Ajánlott termékek

  RO nagy tányér sötétszürke

  Ár: 7 900 Ft

  Sito tányéralátét krém, bézs

  Ár: 2 100 Ft

  Reo tál M mályva

  Ár: 7 900 Ft