SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Areo fali WC kefe tartó matt króm

  BLOMUS

  Areo fali WC kefe tartó matt króm

  Elérhető színek:
  38.800 Ft
  Termék ár

  Anyag: Műanyag

  Anyag: Műanyag

  Szín: Matt krómszín

  Méret: 43 x 9 x 12 cm

  Cikkszám: 68805

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A Blomus AREO fali WC kefetartója kellemes vonalvezetésével, modern és karcsú megjelenésével fürdőszobánk kedvenc kiegészítőjévé válik.

  Az AREO fali  WC kefetartó hatalmas előnye, hogy rozsdamentes acélból készült, így nem kell aggódnunk, hogy ne érje víz, továbbá garantált a hosszú élettartama.

  Az AREO formavilága időtálló, soha nem megy ki a divatból, mely a fürdőszobánkban és mellékhelyiségünkben a falra rögzítve nemcsak funkcionalitásában kiemelkedő, hanem elegáns megjelenésével is emeli igényes fürdőszobai berendezésünk színvonalát.

  Az AREO termékcsalád széles palettájába megtalálható más fürdőszobai kiegészítők is, úgy, mint a falra szerelhető szappanadagoló, szabadon álló szappanadagoló, fogasok, szappantartók, akasztók, WC papírtartók és törölközőtartók. Az AREO fali termékeinek különlegessége, hogy nemcsak fúrással, hanem ragasztással is rögzíthetők a falra, melyhez a 68809 2FIX ragasztót külön kell megvásárolni.

  Az AREO termékek minden darabja elérhető matt és fényes felületekkel is.

  Az AREO termékcsalád minden darabja könnyen tisztán tartható, nem kell mást tenni, csak egy vizes ronggyal kell áttörölni.

  Anyag: matt rozsdamentes acél, műanyag

  Szín: matt króm

  Méret: 43 x 9 x 12 cm

  Cikkszám: 68805

  Gyártó: BLOMUS

  Ajánlott termékek

  Tela horgolt tárolókosár S antracit

  Ár: 8 400 Ft

  Rim falióra S szürke

  Ár: 29 600 Ft

  Ceola váza 18 cm bézs

  Ár: 8 800 Ft