Areo törölközőtartó sín dupla matt króm
Areo törölközőtartó sín dupla matt króm

BLOMUS

Areo törölközőtartó sín dupla matt króm

Elérhető színek:
1 db-tól43.300 Ft
Mennyiség Termék ár
db

Anyag: Műanyag

Anyag: Rozsdamentes acél

Szín: Matt krómszín

Méret: 6 x 15 x 69 cm

Cikkszám: 68922

Gyártó: BLOMUS

Termék Információk

A Blomus AREO dupla törölközőtartó sín kellemes vonalvezetésével, lekerekített és karcsú megjelenésével fürdőszobánk kedvenc kiegészítőjévé válik.

Az AREO dupla törölközőtartó sín hatalmas előnye, hogy rozsdamentes acélból készült, így nem kell aggódnunk, hogy ne érje víz, továbbá garantált a hosszú élettartama. 

Az AREO formavilága időtálló, soha nem megy ki a divatból, mely a fürdőszobánk falára rögzítve nemcsak funkcionalitásában egyedülálló, hanem elegáns megjelenésével is emeli igényes fürdőszobai beredezésünk színvonalát.

Az AREO termékcsalád széles palettájába megtalálható más fürdőszobai kiegészítők is, úgy, mint a falra szerelhető szappanadagoló, szabadon álló szappanadagoló, fogasok, szappantartók, akasztók, WC papírtartók és WC kefék. Az AREO fali termékeinek különlegessége, hogy nemcsak fúrással, hanem ragasztással is rögzíthetők a falra, melyhez a 68809 2FIX ragasztót külön kell megvásárolni.

Az AREO termékek minden darabja elérhető matt és fényes felületekkel is.

Az AREO termékcsalád minden darabja könnyen tisztán tartható, nem kell mást tenni, csak egy vizes ronggyal kell áttörölni.

Anyag: matt rozsdamentes acél, műanyag

Szín: matt króm

Méret: 6 x 15 x 69 cm

Cikkszám: 68922

Gyártó: BLOMUS

Ajánlott termékek

Maine törölközőtartó 45 cm

Ár: 17 900 Ft

Glamour dupla törölközőtartó

Ár: 39 100 Ft

Modo vendégtörölköző tartó fehér

Ár: 24 900 Ft