ajtora helyezheto akaszto 20 mm krom
ajtora helyezheto akaszto 20 mm krom
ajtora helyezheto akaszto 20 mm krom
GEDY S.p.A

Ajtóra helyezhető akasztó 20 mm króm

3 400 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A 20 mm-es ajtóra helyezhető akasztó a Gedy gyártótól rendkívül praktikus, ha úgy szeretnénk akasztókat fürdőszobánkban, nappalinkban, irodánkban, vagy bárhol máshol, hogy a falat ne kelljen megfúrni!

A Gedy ajtóra helyezhető akasztói rozsdamentes acélból készültek, melyből az következik, hogy nyugodtan használhatjuk vizes, nedves, nyirkos környezetben is, sok-sok éven keresztül kiváló társunk lesz! 

A Gedy ajtóra helyezhető akasztóiból készült olyan, ami csak egy akasztót tartalmaz magában, olyan is, ami 4-et, és az összes variációból készült 20 mm és 40 mm széles is, amit attól függően kell rendelni, mennyire széles az ajtónk!

Ha még mindez nem lett volna elég, a Gedy az összes ajtóra helyezhető akasztóból 2 színvariációt készített, feketét és krómszín színűt, így egy kifejezetten harmonikus hangulatot tudunk otthonunknak varázsolni! 

Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjainkat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

A Gedy ajtóra helyezhető akasztó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
2126-13
Szín
Króm
Méret
3 x 4,6 x 11 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...