SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Ajtóra helyezhető 4-es akasztó 20 mm króm
  Ajtóra helyezhető 4-es akasztó 20 mm króm

  GEDY S.p.A

  Ajtóra helyezhető 4-es akasztó 20 mm króm

  Elérhető színek:
  11.200 Ft
  Termék ár

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Krómszín

  Méret: 40 x 5,4 x 13,6 cm

  Cikkszám: 2124-13

  Gyártó: GEDY S.p.A

  Termék Információk

  A 20 mm-es ajtóra helyezhető 4-es akasztó a Gedy gyártótól rendkívül praktikus, ha úgy szeretnénk akasztókat fürdőszobánkban, nappalinkban, irodánkban, vagy bárhol máshol, hogy a falat ne kelljen megfúrni!

  A Gedy ajtóra helyezhető akasztói rozsdamentes acélból készültek, melyből az következik, hogy nyugodtan használhatjuk vizes, nedves, nyirkos környezetben is, sok-sok éven keresztül kiváló társunk lesz! 

  A Gedy ajtóra helyezhető akasztóiból készült olyan, ami csak egy akasztót tartalmaz magában, olyan is, ami 4-et, és az összes variációból készült 20 mm és 40 mm széles is, amit attól függően kell rendelni, mennyire széles az ajtónk!

  Ha még mindez nem lett volna elég, a Gedy az összes ajtóra helyezhető akasztóból 2 színvariációt készített, feketét és krómszín színűt, így egy kifejezetten harmonikus hangulatot tudunk otthonunknak varázsolni! 

  Gyönyör és funkcionalitás. Ez jellemzi a Gedy fürdőszobai termékeit, melyek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy otthonunkat és mindennapjainkat varázslatosabbá tegyék. Hisz ne feledjük: minél tovább élünk, annál gazdagabbak leszünk emlékekkel, így tegyünk azért, hogy ezek az emlékek minél gyönyörűbbek lehessenek! Ennek fényében fektessünk be a Gedy csodaszép és praktikus termékeibe, hogy meseszép otthonunk szolgálhasson alapjául ezeknek az emlékeknek!

  A Gedy ajtóra helyezhető 4-es akasztó állapotának megőrzése érdekében a tisztításnál alkalmazzunk nedves tisztítórongyot és kerüljük a savas kémhatású, maró vegyszereket.

  Anyag: rozsdamentes acél

  Szín: krómszín

  Méret: 40 x 5,4 x 13,6 cm

  Cikkszám: 2124-13

  Gyártó: Gedy S.p.A.

  Ajánlott termékek

  Rainbow szappanadagoló piros

  Ár: 14 200 Ft

  Seventy fürdőszobai szemetes fehér

  Ár: 7 900 Ft

  938080 zuhanyfüggöny tartó sarok zuhanyzóhoz

  Ár: 12 700 Ft

  G 2900 törölközőtartó karika

  Ár: 6 900 Ft