zick zack asztali tolltarto
philippi-zick-zack-tolltarto-irodai-kiegeszito-ezust
philippi-zick-zack-tolltarto-irodai-kiegeszito-ezust-ajandek-design
philippi-zick-zack-tolltarto-irodai-kiegeszito-ezust-ajandek-acel
philippi-zick-zack-tolltarto-irodai-kiegeszito-ezust-ajandek
philippi-zick-zack-tolltarto-irodai-kiegeszito-ezust-ajandek-iroda
PHILIPPI

Zick Zack asztali tolltartó

23 990 Ft
26 990 Ft
-11%
Szín
Szín:   Króm
Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Philippi Zick-Zack tolltartója egy ötletes és igényes íróasztali kiegészítő, amely segíthet rendszerezni a tollakat és ceruzákat. Nagyon praktikus és mutatós kiegészítőne íróasztalunknak, hogy a munka és tanulás alkalmával mindig kéznél legyenek íróeszközeink.

A Zick-Zack tolltartó nemcsak az íróasztalton használható, hanem fürdőszobában is, ahol szépen, rendszerezetten tudjuk tartani a sminkecseteket és kozmetikumokat.

A Rotondo tolltartót az intelligens kialakítás jellemzi, mivel 5 db mozgatható négyzettel rendelkezik, amelyek saját tengelyük körül forognak. A talpát bársonyos anyag fedi, így az megakadályozza hogy az asztalunkat megkapcoljuk a tolltartóval.

A Zick-Zack nemcsak egy hétköznapi tolltartó, de a gyűrűk ötletes mozgatásával egy egyedi és mutatós szobrot tudunk kialakítani, mely a helyiség központi díszévé válik.

Bátran választhatjuk ajándéknak bármely korosztály számára, bizotos nem fog csalódást okozni.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
209001
Szín
Króm
Méret
9 cm
Anyag
Nikkel

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...