yap akril ugyessegi jatek
yap akril ugyessegi jatek
yap akril ugyessegi jatek
PHILIPPI

YAP akril ügyességi játék

48 900 Ft
Szín
Szín:   Átlátszó
Átlátszó
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A YAP akril ügyességi játék készlet egy elegáns, és és egyedi megoldás a játék és az elegancia kedvelőinek.

A YAP Jenga játék fényes bevonattal van ellátva, és az akril üveg adja hozzá a rendkívül exluzív megjelenést.

A YAP akril Jenga kompakt, könnyen szétszedhető és összerakható de úgy, hogy ne sérüljön, és könnyen kezelhető legyen, ha az ember magával szeretné vinni.

Bátran ajándákozhatjuk szeretteinknek, barátainknak kollégáinknak a Philippi által megtervezett YAP akril ügyességi játékot.

A YAP akril Jenga játék különleges ajándék lehet céges partnereinknek, vagy munkatársainknak is, hiszen így biztosan olyan ajándékot adhatunk, mely egyedi és megismételhetetlen.

A YAP akril Jenga elegáns, egyedi, exkluzív.

Ha egy irodában vagy játék szobában, esetleg nappaliban YAP ügyességi játékkal találkozik az ember, akkor azonnal láthatja, hogy a minőség alapfogalom ebben a környezetben.

A klasszikus játék futurisztikus kivitelben!

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
171010
Szín
Átlátszó
Méret
8 x 8 x 28 cm
Anyag
Akril

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...