SilentDesign logó
 • Blog
 • Kapcsolat
 • Akciók %
 • Wedo ajtókampó, ajtóstop
  Wedo ajtókampó, ajtóstop
  Wedo ajtókampó, ajtóstop
  Wedo ajtókampó, ajtóstop

  BLOMUS

  Wedo ajtókampó, ajtóstop

  Elérhető színek:
  7.700 Ft
  Termék ár

  Szállítás 1-3 munkanapon belül

  Anyag: Gumi

  Anyag: Rozsdamentes acél

  Szín: Matt krómszín

  Szín: Fekete

  Méret: 3 x 5 x 12 cm

  Cikkszám: 68308

  Gyártó: BLOMUS

  Termék Információk

  A Blomus WEDO ajtókitámasztója tökéletes választás otthonunkba, irodánkba. Egyszerű formájával, elegáns megjelenésével szinte észrevehetetlen és praktikus kiegészítője lakásunknak.

  A WEDO ajtókitámasztó megakadályozza, hogy a nehéz ajtók becsapódjanak. A WEDO ajtóstopot az innovatív tervezés, az egyszerű használat és a mobilitás jellemzi.

  A gondos tervezést mutatja, hogy az ajtókitámasztó vastag gumival van ellátva, mely megakadályozza az ajtó és a parketta sérülését, és egyben csúszásmentességet biztosít, hogy az ajtókat biztosan a helyén tartsa. A végén található rozsdamentes acél kampóval egyszerűen ki tudjuk venni az ajtó alól és áthelyezni máshová.

  A WEDO ajtókitámasztó végén található kampó nagyon praktikus, mert ha épp nem használjuk, akkor fel tudjuk akasztani a kilincsre, hogy ne lépjünk bele a földön vagy mindig kéznél legyen és megtaláljuk.

  Nem csak praktikus kiegészítője lakásunknak, de látványban is nagyon mutatós, és igényes megoldás, mely nem bontja meg a helyiség harmóniáját. 

  Szín: fekete, matt króm

  Anyag: rozsdamentes acél, gumi

  Méret: 3 x 5 x 12 cm

  Cikkszám: 68308

  Gyártó: Blomus

  Ajánlott termékek

  Sablo bögre világosszürke

  Ár: 3 400 Ft