twin so es borsorlo fuszerdaralo keszlet lila
MP124_AdHoc_Set_Pfeffer-_Salzmuehle_Twin_2_3
MP124_AdHoc_Set_Pfeffer-_Salzmuehle_Twin_2_4
MP124_AdHoc_Set_Pfeffer-_Salzmuehle_Twin_2_2
MP124_AdHoc_Set_Pfeffer-_Salzmuehle_Twin_1_1
AdHoc

Twin só- és borsőrlő, fűszerdaráló készlet lila

15 900 Ft
Szín
Szín:   Sötétlila/Világos lila
Sötétlila/Világos lila
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az AdHoc gyártó egy letisztult, modern, német gyártó. Ehhez hű termékcsaládokat hoznak létre, amik nem csak hasznosak, de dekoratívak is lesznek. Egy ilyen termékcsalád a TWIN.

A TWIN termékcsaládban só és bors szóró készlet található, de ezek nem csak szimpla szórók, hanem darálók, így mindig a legfrissebb fűszerekkel ízesíthetünk, hiszen mi sem jobb egy frissen darált fűszernél.

A TWIN készlet nem csak só és bors darálására használható. További fűszernövenyék, melyekhez használható: chili, gyömbér, ánizs, édeskömény, kömény, koriander, mustármag és egyéb szárított fűszer és gyógynövény.

A TWIN készlet elegáns, magas minőségű fából készült, tölgyfából. Ez az anyag kiegészül egy kis műanyaggal, így sokáig fogják díszíteni a konyhánkat.

A tökéletes darálást lehetővé teszi a CeraCut kerámia őrlő, melyre hosszú garanciát vállal, megfelelő használat mellett az AdHoc.

Használata egyszerű a TWIN készlet, hiszen organikus alakjának köszönhetően fogása kényelmes, folyamatos tekerés mellett is működik, illetve teteje könnyen levehető és újratölthető.

Anyaguk mellett színük is különleges a TWIN készletnek, hiszen természetes hangulatot csempész a konyhánkba.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
MP124
Szín
Sötétlila
Szín
Világos lila
Méret
Ø 6,2 x 13,3 cm
Anyag
Műanyag
Anyag
Tölgyfa

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...