tug acel allo papirtorlo tarto allvany
tug-papirtorlo-tarto-papir
tug-papirtorlo-tarto
tug-papirtorlo-tarto-konyha
tug-papirtorlo-tarto-meret
UMBRA

Tug acél álló papírtörlő tartó állvány

11 590 Ft
Szín
Szín:   Szürke
Szürke
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A hagyományos, rögzített papírtörlő-adagolóktól eltérően a TUG papírtörlőtartó lehetővé teszi, hogy oda vigye, ahol a legnagyobb szükség van rá. Az alja párnázott és súlyozott, így megakadályozza, hogy könnyen elmozduljon vagy felsértse a felületeket.

A TUG papírtörlő titka az ívelt gumigerinc egyedi formája, amelyet úgy alakítottak ki, hogy a megfelelő mértékű ellenállást biztosítsa; minden alkalommal, még akkor is, amikor egy kézzel próbáljuk letépni a papírtörlőt.

Modern és klasszikus vonások ötvöződnek a TUG papírtörlőtartóban, így nem csak funkcionális lesz, hanem dekoratív is. 

Könnyű és gyors használatú a TUG papírtörlőtartó. Csúsztasson bármilyen normál méretű papírtörlő tekercset a TUG gerincére, majd miután kihúzta a kívánt papírtörlőt, határozottan "rángassa" felülről lefelé, hogy letépje a lapot.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
330746-582
Szín
Szürke
Méret
Ø 17 x 34 cm
Anyag
Acél
Anyag
PVC
Anyag
Beton

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...