trinidad aluminium talca m bronz
trinidad aluminium talca m bronz
PHILIPPI

Trinidad alumínium tálca M bronz

28 900 Ft
Szín
Szín:   Bronz
Króm
Bronz
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Philippi TRINIDAD tálca szemet gyönyörködtető kézműves termék. Egyedi és ámulatba ejtő megjelenésével azonnal mindenkit levesz a lábáról, és ízlésesen dekorálja konyhánkat, nappalinkat! 

A Philippi TRINIDAD névre keresztelt tálcája azon felül, hogy látványos, praktikus is sok féle szempontból. Különleges ételek, gyümölcsök tálalásánál kiválóan hasznunkra válik, de abban az esetben, ha épp üresen áll, akkor is gyönyörűen dekorál, így igazán kár volna kihagyni ezt a Philippi tálcát az otthonunkból!

A TRINIDAD tálca aluminiumból készült, ami egy bronz bevonatot kapott. Ennek a tulajdonságnak az egyik előnye, hogy a karácsonyi és ünnepi időszak után is boldogan használhatjuk, kedvenc Philippi tálcánk még sok-sok éven át hasznunkra lesz! 

TRINIDAD tálcát két féle méretben és három féle méretben álmodta meg a tervező csapat. A bronz bevonat természetes és rusztikus megjelenést kölcsönöz a tálcának. 

A Philippi egyedi és gyönyörű tálja ideális kiegészítőnk lehet Karácsonykor is, ugyanis a TRINIDAD tálca nemcsak tálalásra alkalmas, hanem a karácsonyi kedvenc gyümölcseinket, süteményeinket is nyugodtan beletehetjük, kecsesen és csalogatóan fogja prezentálni őket.

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szenvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
219032
Szín
Bronz
Méret
38 x 17 x 2 cm
Anyag
Alumínium

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk!
2023. 03. 04.
Stílusos kerti bútorok és kiegészítők, amelyeknek köszönhetően bármilyen helyiséget átalakíthatunk! Gyerünk a szabadba! A jó idő közeledte bizonyos rituálékat, rítusokat hoz magával. Hogy pontosan ez mit jelent, az egyénenként változik, de az az egy dolog biztos, hogy elkezdünk erősen vágyódni a szabadba. Szeretnénk minél több időt a jó levegőn tölteni, szó szerint sze...