tiki kerti faklya
philippi-tiki-kerti-faklya-kerti-vilagitas-hangulatfeny-kulter-square
PHILIPPI

Tiki kerti fáklya

23 900 Ft
Szín
Szín:   Króm
Króm
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Philippi gyártó termék kínálatában kerti fáklyákat is találunk.

A TIKI kerti fáklya igazán különleges, hiszen egy totemoszlopra emlékeztet minket az alakja.

A TIKI kerti fáklyának egyszerű króm színe van, így nem fog kitűnni a környezetében lévő dolgok mellett, viszont letisztult elegáns külseje miatt dekoratív elem is lesz.

A TIKI kerti fáklya igazán kellemes hangulatot ad a nyugodt, langyos nyári éjszakákban. Használatuk egyszerű és igazán könnyű egyik helyről a másikra rakni, hiszen nem csak kicsik, de könnyűek is.

Anyaga rozsdamentes acél, így nem fog a TIKI kerti fáklyának idővel sem elfoltosodni.

A TIKI asztali fáklyába öntsünk lámpaolajat könnyedén a tartozák kis tölcsér segítségével, és élvezzük a hangulatos tűz lobogását.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
174009
Szín
Króm
Méret
7,6 x 10 x 22 cm
Anyag
Rozsdamentes acél

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...