tiggy kosar s terrakotta
tiggy kosar s terrakotta
tiggy kosar s terrakotta
BLOMUS

Tiggy kosár S terrakotta

39 000 Ft
Szín
Szín:   Terrakotta
Terrakotta
Barna
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

A Blomus gyártó két termékcsaládot is létrehozott, amik megjelenésükben hasonlóak. A TIGGY és HERBA termékcsaládban is rendszerezők találhatóak. A TIGGY termékcsaládban kosarak és a HERBA termékcsaládban tolltartó és tálca.

A TIGGY kosarak két színben is kaphatóak: terrakotta és barna. Ezek a színek nem annyira kirívóak, hogy túlságosan feltűnőek legyenek, így aki a letisztultabb dolgokat szereti is biztosan kedvelni fogja őket.

Nem csak két színben, de két méretben is kaphatóak a TIGGY kosarak, tehát kedvünkre variálhatjuk őket mind méretben, mind színben.

Anyaguk filc a TIGGY kosaraknak, ami külsejüknek egy sajátos tulajdonságot ad, így nem csak funkcióikban lesznek hasznosak, hanem dekoratív darabok is lesznek.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
66687
Szín
Terrakotta
Méret
29 x Ø 42,5 cm
Anyag
Filc

SilentDesign blogbejegyzések

Ajándékötletek a Hajózás Szerelmeseinek
2024. 06. 21.
Kedves Olvasók! Ha van az életedben egy szenvedélyes vitorlázó, akinek örömet szeretnél szerezni, akkor jó helyen jársz! Az alábbiakban bemutatunk néhány tökéletes ajándékötletet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak majd a vitorlás rajongók arcára.
Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...