textura soorlo es borsorlo keszlet sotetlila vilagoslila fa megjelenes
MP453_AdHoc_Pfeffer-_Salzmuehle_Textura_1_1
MP453_AdHoc_Pfeffer-_Salzmuehle_Textura_2_1
MP451-MP453_AdHoc_Pfeffer-_Salzmuehle_Textura_2_1
AdHoc

Textura sóőrlő és borsőrlő készlet sötétlila, világoslila fa megjelenés

25 500 Ft
Szín
Szín:   Sötétlila/Világos lila
Fekete/Natúr
Barna/Natúr
Sötétzöld/Világoszöld
Fekete/Fehér
Sötétlila/Világos lila
Barna/Fehér
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Az AdHoc gyártónak igazán széles választékban vannak konyhába illő hasznos termékei. Ezek a termékek nem csak funkcióikba, de dekoratívan is hasznosak lehetnek számunkra. A TEXTURA termékcsaládot is így hozta létre az AdHoc.

A TEXTURA sóőrlő és borsőrlő termékcsaládban modern, letisztult só és bors daráló készletek vannak. Ezek alkalmasak nagyon sok fűszerhez is, mint például: só, bors, chili, gyömbér, ánizs, édeskömény, kömény, koriander, mustármag és egyéb szárított fűszer és gyógynövény.

Naturális színeivel igazi természeti hangulatot fog konyhánkba csempészni a TEXTURA só- és borsdaráló készlet. Ehhez több színt is választhatunk. De már vidámabb színekben is megjelennek. 

A TEXTURA sóőrlő és borsőrlő készlet természetes megjelenéséhez anyaga is hozzájárul, hiszen fából készült. Ehhez csatlakozik a magas minőségű rozsdamentes acél.

A tökéletes darálást lehetővé teszi a CeraCut kerámia őrlő, melyre hosszú garanciát vállal, megfelelő használat mellett az AdHoc.

Használata egyszerű a TEXTURA készlet, hiszen organikus alakjának köszönhetően fogása kényelmes, folyamatos tekerés mellett is működik, illetve teteje könnyen levehető és újratölthető.

Az AdHoc választékában nem csak ezt az egy készletet találjuk.

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
MP453
Szín
Sötétlila
Szín
Világos lila
Méret
Ø 5 x 15 cm
Anyag
Rozsdamentes acél
Anyag
Fa

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...