Silent Design lakberendezés

Főoldal > Előszoba > Ékszertartó állvány

Tesora ékszertartó állvány füst szürke

Márka: UMBRA
Cikkszám:
1014862-582
Garancia: 12 hónap
Ár10 450 Ft

A TESORA egyik modern, ipari ihletésű ékszertartó állványa, melyekhez építészeti alapanyagokat használtak fel. Éppoly szép, mint amennyire funkcionális. 

A TESORA egy íves formákból kialakított modern ékszertartó állvány, melynek finom megjelenése elvarázsol minket.

Különböző, egyedi kivitelben kaphatóak, finom, modern hangulatot kölcsönözve. Ezt az ékszerállványt három, különböző magasságú füst szürke színű oszloppal tervezték, hogy többféle méretű ékszert lehessen rajta elhelyezni és tárolni.

Az aljában szürke színű üveg edény található, mely a kisebb kiegészítők tárolását teszi lehetővé, például a fülbevalókat, brossokat, gyűrűket.

Az állvány egyedi, kettős huzallal kialakított részei biztosítják a biztonságos megjelenítést. 

Párosítsa a TESORA állványt TESORA ékszerdobozzal, így egy teljes készlethez jut, mely minden ékszer tárolási igényeihez kiválóan igazodik.

Ez a fajta ékszertárolás egyben a lakás díszét is képezi, nem kell a fiókban tárolni, hanem folyamatosan lehet benne gyönyörködni. Ráadásul nem bogozódik össze semmi, mert ez az ékszertároló alkalmatosság egyben rendezi is ékszereit. Pillanatok alatt lehet leakasztani róla valamit és visszatenni rá, így a látvány folyamatosan változik a rajta lévő készlet alapján.

A TESORA ékszertartó állvány a lakás enteriőrjéhez alakítható, a rajta lévő tárgyak gondos megválogatásával egyben dekorációként is szolgál.

Anyag: fém, üveg

Szín: füst szürke

Méret: 42 x 13 x 13 cm

Cikkszám: 1014862-582

Gyártó: Umbra