tarcia asztali faklya ezust
tarcia asztali faklya ezust
tarcia asztali faklya ezust
PHILIPPI

Tarcia asztali fáklya ezüst

11 900 Ft
13 490 Ft
-12%
Szín
Szín:   Ezüst/Króm
Fekete/Króm
Ezüst/Króm
1-3 munkanap
Raktáron
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Meghitt légkört szeretnénk varázsolni erkélyünkre, teraszunkra vagy kertünkbe, esetleg éttermünknek, de nincs elég hely álló fáklyának, vagy nem tudjuk hova leszúrni azt? Ez mostantól nem lesz probléma, ugyanis a Philippi TARCIA asztali fáklyája varázslatos hangulatot teremt anélkül, hogy sok helyet igényelne!

Két színben is készített a Philippi TARCIA asztali fáklyákat, hogy megtalálhassuk a számunkra legszebbet, azt, ami a legjobban passzol az exteriörünkhöz. Így válogathatunk fekete és ezüst kivitelezések közül. 

A TARCIA asztali fáklya ideális egy romantikus vacsorához is, amit így könnyen le tudunk bonyolítani otthonunkban. Továbbá ajánljuk még olyan éttermek számára Philippi TARCIA asztali fáklyánkat, akik igazán el szeretnék varázsolni vendégeiket egy meghitt, romantikus légkörrel, és sok-sok visszatérő vendéget szeretnének!

A TARCIA asztali fáklyába öntsünk lámpaolajat könnyedén a tartozák kis tölcsér segítségével, és élvezzük a hangulatos tűz lobogását.

A Philippi gyártó olyan termékeket kínál, melyek meghódítják a szíveket, és melyeket szívesen ajándékozol másoknak vagy önmagadnak. Szendvedély, stílus, személyiség, funkcionalitás, szépség, egyediség, kivitelezés, ez jellemzi Jan Philippi minden termékét. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
174006
Szín
Ezüst
Szín
Króm
Méret
12,7 x 7,6⌀ cm
Anyag
Rozsdamentes acél
Anyag
Nikkel

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...