stay kulteri kisparna antracit
stay kulteri kisparna antracit
stay kulteri kisparna antracit
BLOMUS

Stay kerti kispárna antracit

17 600 Ft
Szín
Szín:   Antracit
Világoskék
Barna
Világosszürke
Homokszín
Sárga
Világosszürke
Homokszín
Sárga
Szürke
Antracit
Krém
4-14 munkanap
Rendelhető
Mennyiség:
Kedvencekhez
Utánvételes fizetési lehetőség
Ingyenes szállítás 50 000 Ft felett
1 év garancia

Termék információ

Maradjunk vele! A STAY kültéri kispárna segít minket abban, hogy a STAY napozóágyunkon élvezhessük a nyári pihentető napsütést szeretteinkkel, partnerünkkel. 

A STAY kültéri kispárna lenyűgözően kényelmes, és egy fárasztó nap után tökéletes társunk lehet egy jól megérdemelt pihenésre. 

A Blomus vízlepergető anyagból készítette a STAY kültéri kispárnát , így nem kell aggódnunk, hogy borúsabb időben kint hagyjuk a kertben vagy teraszunkon, hiszen az garantáltan nem fog átázni. 

Köszönhetően a STAY napozóágy és kispárna könnyű súlyuknak, azokat bármikor kedvünkre arrébb vihetjük, ezzel biztosítva, hogy egy nyári délutánon egész végig ránk süthessen a Nap. 

A STAY kültéri kispárna elérhető további 2 színben, így garantáltan minden teraszi és kerti környezetbe találunk beleillőt. 

A STAY kültéri kispárna tökéletesen passzol a STAY egyszemélyes és kétszemélyes napozóágyhoz, továbbá a STAY puffokhoz is. 

Paraméterek

Gyártó
Cikkszám
62010
Szín
Antracit
Méret
45 x 45 cm
Anyag
Műszál
Anyag
Műgyanta

SilentDesign blogbejegyzések

Ünnepek gyertyafényben
2023. 09. 25.
Ünnepek gyertyafénybenKözeleg az ünnepi szezon, és mi is lehetne jobb módja annak, hogy ünnepeljünk, mint a gyertyafény meleg és hívogató fénye? A gyertyák régóta az ünnepség, a remény és az összetartozás szimbólumai az év ezen varázslatos időszakában. Ebben a blogban azt fogjuk megvizsgálni, hogyan tölthetjük be az ünne...
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszköz
2023. 09. 18.
5+1 nélkülözhetetlen konyhai eszközMár megtanultuk, hogy minden otthon szíve, a konyhában van. Itt történnek a kulináris varázslatok, keverednek az ízek, formát öltenek a gondolatok. Ahhoz, hogy ezek a mindennapi varázslatok zökkenőmentesen működjenek, van néhány konyhai eszköz, mely a háttérben fáradhatatlanul dolgozik a kezünk alá. Ebben a blogban kiemelj...
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerű
2023. 08. 24.
Mi is a japandi stílus, mely hirtelen lett nagyon népszerűA japandi stílus egy olyan dizájnesztétika, amely a japán minimalizmus elemeit ötvözi a skandináv egyszerűséggel. Két különböző tervezési filozófia ötvözete, amely harmonikus és egyensúlyra törekvő belső dekorációt eredményez. A "Japandi" kifejezés a "Japán" és ...